Clinic LTV-Jeugd: Trainen Als Een 2

Zondag 23 juni is de finale dag van het Leusden Open. Dat betekent veel gezelligheid op het park, mooie wedstrijden en leuke activiteiten. Eén van die mooie activiteiten is de tennisclinic voor jeugdspelers van LTV Leusden. De toernooicommissie heeft 2 ‘verrassingsspelers’ uitgenodigd die al jaren een actuele rating hebben van 2.0 en lager. Deze waanzinnige spelers komen zondag een tennisclinic organiseren waarbij ze jou als jeugdspeler laten meemaken hoe zij trainen, spelen en denken.

Wil jij deze zomer nóg beter gaan tennissen, slimme tips krijgen en ervaren hoe ervaren niveau 2-spelers wedstrijden spelen? Schrijf je dan via onderstaande formulier in voor de Clinic: ‘Trainen als een 2’! In de anderhalf uur durende clinic ga je tennissen en vertellen de spelers hoe zij tacktisch te werk gaan op de baan. Hartstikke leuk!

Aansluitend aan de tennisclinic is het de planning dat om 15.00 uur de finale van de DE2 gaat starten en om 16.30 uur de finale van de HE2. Genoeg tennis dus om van te genieten!

Goed om te weten.

Waar: LTV Leusden
Wanneer: Zondag 23 juni van 14.30 tot 15.00
Wie: Jeugdleden LTV Leusden | 10 t/m 18 jaar
Hoe doe ik mee: geef je op via onderstaande formulier

Inschrijfformulier Jeugdclinic: trainen als een 2.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.